Tømrer med fok​us på høj kvalitet

Vi har hos Roland & Særkjær stor erfaring med tømrerarbejde. Vi er et klassisk, men yderst moderne snedker- og tømrerfirma, som udfører alle former for tømrerarbejde i Odense, Vejle og på hele Fyn. Med over 25 års erfaring på området kan vi udføre enhver opgave inden for tømrerbranchen, og vi bestræber os konstant på at levere løsninger af højeste kvalitet.

Professionel tømrer med stærk service

Vi arbejder både for privat- og erhvervskunder, men vores primære opgaver omkring tømrerarbejde er for privaten, hvor vi gennem de seneste år har udført mange renoveringer af ældre huse samt hjulpet private med at få flotte glas- og alufacader. Takket være vores erfaring kan vi hjælpe dig med en bred vifte af opgaver:

  • ​Nybyggeri
  • ​Renovering
  • ​Energioptimering
  • ​Udskiftning af døre og vinduer
  • ​Montering af nyt tag
  • Andre former for tømrerarbejde

Samtidig tilbyder vi også at stå for enten del- og totalentreprisen ved en opgave, hvor vi har mandskabet, ressourcerne og erfaringen til at klare dette.​​

​Hvad koster en tømrer?

Vores priser på tømrerarbejde varierer afhængigt af størrelsen på din opgave og hvilken opgave der er tale om. Vores tømrerarbejde byder på mange spændende opgaver, derfor elsker vi vores arbejde og går til enhver opgave med et smil på læberne. God dialog og overholdelse af aftaler ser vi ligeledes som en naturlig del af vores arbejde.

Vi kan i samme ombæring give dig en kompetent og professionel rådgivning ved alle løsnings-mulighederne, hvor vi særligt er specialister omkring valg af træsorter.

Vil du vide mere omkring vores tømrerarbejde, eller står du og mangler professionel hjælp til en opgave? 

Ring til os på telefon 61 54 59 14 eller 24 48 13 95. Du kan også sende os en e-mail på info@roland-saerkjaer.dk - så vil du høre fra os i løbet af få hverdage.

Få et tilbud hos os

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi sidder altid klar med et godt tilbud, så skriv gerne en beskrivelser af opgaven - så vender vi tilbage snarest muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Roland & Særkjær ApS

Tobovej 25, 5690 Tommerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 36021721

Kontaktinformation

Jakob Roland: 61 54 59 14​

Jan Særkjær: 24 48 13 95​​

Mail: info@roland-saerkjaer.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.