Specialist i glasfacade og alufacade

Hos Roland & Særkjær har vi over 25 års erfaring i at arbejde med glasfacade og alufacade, hvor vi er underentreprenører på opgaver omkring dette. 

Vi kan derfor hjælpe dig med at få en unik facaderenovering, hvor der etableres både små og store glaspartier. Vores mission er at levere løsninger af højeste kvalitet hver gang.

Vi arbejder for både private og erhvervskunder rundt om i hele landet og kører også gerne ud til dig eller din virksomhed, hvis du ønsker en flot løsning. 

Vores kunder er primært i Vejle, Odense og på resten af Fyn. Vi har alt det rette udstyr og stiller både maskiner og mandskab til rådighed for jer.

Håndplukkede medarbejdere

At arbejde med alu- og glasfacader kræver den helt rette viden og erfaring, hvis man som os ønsker at levere den absolut bedst mulige kvalitet på markedet.

Derfor har vi også kun ansat de bedste af de bedste i branchen, hvor vi håndplukker de medarbejdere, som vi er sikre på, kan bidrage positivt til vores virksomhed. 

Det giver os nemlig de bedste forudsætninger for at løse vores opgaver vedrørende glasfacade og alufacade til perfektion.

Vores erfaring i branchen gør, at vi tidligere har hjulpet kunder med bl.a.:​

  • ​Facaderenovering
  • ​Indgangspartier og ovenlys
  • ​Døre og vinduer
  • ​Sikkerhedsglas

Få et uforpligtende tilbud på glasfacade og alufacade

Ved enhver opgave lytter vi til vores kunders ønsker. Derfor vil du som kunde være i tæt dialog med os under hele forløbet og du vil opleve at vi overholder alle aftaler.

Har du brug for hjælp omkring glas- eller alufacader? Eller vil du have en konkret pris? 

Kontakt os i dag på telefon 61 54 59 14 eller 24 48 13 95 eller ved at sende os en e-mail på info@roland-saerkjaer.dk og få et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud hos os

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi sidder altid klar med et godt tilbud, så skriv gerne en beskrivelser af opgaven - så vender vi tilbage snarest muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Roland & Særkjær ApS

Tobovej 25, 5690 Tommerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 36021721

Kontaktinformation

Jakob Roland: 61 54 59 14​

Jan Særkjær: 24 48 13 95​​

Mail: info@roland-saerkjaer.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.