Få et tilbud

Vi lægger stor vægt på at du er tryg hele vejen i gennem, fra første kontakt til afsluttende gennemgang. Når du ringer til os ser forløbet typisk sådan ud:

I telefonen

​Når du har os i røret er vores første prioritet at aftale et tidspunkt hvor vi sammen kan gennemgå opgaven. Derefter danner vi os gerne et overblik, så vi er godt forberedte på gennemgangen.

Gennemgang og opmåling:

Vi gennemgår sammen opgavens omfang og foretager de nødvendige opmålinger. Nogle gange er det hurtigt overstået, andre gange ikke, men grundigheden betaler sig altid.​

Valg af materialer:

Ud fra gennemgangen, opmålingen og dine ønsker, kan der være få eller mange egnede materialer.

Vi sørger for at du får alle relevante muligheder præsenteret. Vores glæde ved at arbejde med gode materialer vil også kunne ses i slutproduktet.

Tilbudsgivning:

Så får du fremsendt et tilbud. Det hænder at man er kommet i tanke om noget ekstra, det er ikke noget problem. Så længe vi bliver gjort opmærksom på det i god tid, kan vi altid rette det til så du får overblik over omkostningerne.

Udførelsen og afsluttende gennemgang;

Vi lader arbejdet tale for sig selv og når vi er færdige, gennemgår vi hele opgaven sammen med dig. Vi er altid glade og stolte når vi kan se at du tilfreds.

Få et tilbud hos os

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi sidder altid klar med et godt tilbud, så skriv gerne en beskrivelser af opgaven - så vender vi tilbage snarest muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Roland & Særkjær ApS

Tobovej 25, 5690 Tommerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 36021721

Kontaktinformation

Jakob Roland: 61 54 59 14​

Jan Særkjær: 24 48 13 95​​

Mail: info@roland-saerkjaer.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.